Πέμπτη, Δεκέμβριος 14, 2017

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μέσα από την άρτια στελεχωμένη βιοτεχνία μας τόσο σε μηχανήματα όσο και σε καταρτισμένο προσωπικό, η εταιρεία μας μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση μιας μεταλλικής κατασκευής είτε μερικώς ή εξ ολοκλήρου. Αν είστε επαγγελματίας ή ακόμα και ερασιτέχνης, μπορείτε κοντά μας να ολοκληρώσετε μέρος της κατασκευής σας από τα δικά μας εξειδικευμένα μηχανήματα που μπορεί να μην διαθέτεται. Μπορούμε επίσης να κατασκευάσουμε εξ ολοκλήρου την μεταλλική κατασκευή για τις ανάγκες οποιουδήποτε πελάτη.
Η πολύχρονη πείρα μας από το 1982 στο τομέα των μεταλλικών κατασκευών, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας και τα υπερσύχρονα μηχανήματα μας, μας έδωσαν την δυνατότητα της δημιουργίας νέων εξειδικευμένων κατασκευών στο τομέα των μεταλλικών επίπλων εξωτερικού και εσωτερικού χώρου όπως παγκάκια, κάλαθους και ανθώνες καθώς και οτιδήποτε έχει σχέση με μέταλλο.
Πρωτοπορούμε στο τομέα της κοπής μετάλλου γιατί διαθέτουμε μηχανή Plasma Cutting που μπορεί να κόψει το δικό σας σχέδιο σε κάθε κατασκευή.
Όλες οι κατασκευές μας βάφονται στο δικό μας υπερσύχρονο φούρνο συστήματος Powder coating στα χρώματα της δικής σας επιλογής με εγγύηση 5 χρόνια.
Χαρακτηριστικό μας η συνέπεια στην ετοιμασία των εργασιών πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, προσφέροντας έτσι την καλύτερη ποιότητα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς καθώς και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση των προϊόντων.

Υπηρεσίες
1. Κοπή μετάλλου με πρέσα
2. Κοπή μετάλλου με ψαλίδι
3. Κοπή μετάλλου με plasma cutting
4. Γυρίσματα λαμαρινών.
5. Βαφή powder coating
6. Συγκολλήσεις παντός είδους μετάλλου